Zvezda maksimalna u Turskoj

Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda maksimalna u Turskoj

Fudbaleri Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak na zimskim pripremama, pošto su u Antaliji savladali Rabotnički posle preokreta rezultatom 2:1 (1:1).

Strelci su bili Vukanović i Ebisilio za trijumf u pretposlednjoj proveri uoči povratka u Beograd.

Izabranici Vladana Milojevića nižu pobede, a protiv makedonskog tima su prvi put bili u rezultatskom zaostatku i uspeli su da naprave preokret.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Prvih pola sata proteklo je u prilično mirnom ritmu, bez jakog tempa, tek sa po jednom prilikom na obe strane. Najbolju šansu Zvezda je imala u 19. minutu kada je Ebisilio centrirao iz prekida sa desne strane, a Pavkov na drugoj stativi šutirao glavom pod prečku odakle je loptu izvukao golman Božinovski.

Daleko dinamičnije bilo je tokom poslednjih 10 minuta prvog poluvremena. Golman Popović je u 36. minutu sjajnom paradom u desnu stranu odbranio penal Ilijoskom. Ipak, nedugo zatim Rabotnički je poveo jer je Blaževski uspešno završio kontru.

Vođsto rivala nije dugo trajalo, crveno-beli su odmah odgovorili i u 43. minutu izjednačili na 1:1. Ebisilio je izveo korner sa desne strane, a Vukanović je glavom sa prve stative spustio loptu u dalji ugao za poravnanje pred pauzu.

Dobro su kombinovali Vukanović I Simić koji je sa desne strane pronašao Ebisilija i on je bio na pravom mestu da udarcem iz prve zatrese mrežu za 2:1.

Do kraja nije bilo većih uzbuđenja, samim tim ni promene rezultata i crveno-beli su upisali i petu pobedu.

Poslednji kontrolni meč u Antaliji odigraće 8. februara protiv Maribora.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.