Zmajevi sleteli u Belek (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zmajevi" sleteli u Belek (video)

Ekspedicija FK Voždovac pristigla je u nedelju uveče u turski Belek koji će fudbalerima beogradskog tima biti baza tokom drugog dela priprema za prolećni deo sezone.

Predvođeni direktorom Goranom Grkinićem, članovi stručnog štaba i fudbaleri superligaša iz naselja Braće Jerković doputovali su u nedelju uveče u turski Belek koji se nalazi u antalijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << regiji.

Pomenuto mesto biće baza fudbalera Voždovca u periodu od 27. januara do 8. februara, a trener Dragan Aničić na raspolaganju će imati 19 fudbalera i trojicu golmana.

Golmani: Marko Knežević, Mihailo Karadžić, Marko Ilić;

Odbrana: Nikola Mikić, Miloš Mihajlov, Marko Jovanović, Strahinja Bošnjak, Novak Vuković, Dušan Matović;

Vezni red: Miloš Pavlović, Stefan Purtić, Igor Maksimović, Lazar Zličić, Nikola Ćirković, Jovan Nišić, Borko Duronjić, Alen Mašović, Andrija Luković;

Napadači: Predrag Sikimić, Filip Stuparević, Dragan Stoisavljević;

Tokom boravka u Beleku fudbaleri Voždovca odigraće četiri kontrolne utakmice, a prvi rival biće im ekipa poljskog Leha sa kojom će odmeriti snage 30. januara.

Pored Leha "Zmajevi" će ukrstiti koplja i sa Sonderjiskom (Danska), Pohang Stilersima (Južna Koreja) i ekipom Šonan Belmare (Japan).

Ekspedicija FK Voždovac pristigla je u večernjim časovima u Antaliju gde fudbalere očekuju dvonedeljne pripreme za nastavak takmičenja u Superligi Srbije! 🐉⚽

Nakon predaha od putovanja, Zmajevi sutra u prepodnevnim časovima počinju sa treninzima na terenima hotela "Belis" 🏟️ pic.twitter.com/1e9z5IFNus

— FK Voždovac (@FKVozdovac) 27. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Zmajevi" odradili prvi trening, kapiten oduševljen uslovima (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019

Ekipa Voždovca odradila je jutros prvi trening u Beleku po jako lepom vremenu...Fudbaleri Voždovca doputovali su u Belek u nedelju uveče, a šef stručnog štaba Dragan Aničić jutros je prvi put izveo igrače na teren...Vreme je poslužilo igrače Voždovca, a kapiten Miloš Pavlović tvrdi da su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.