Zgodni glumac poreklom s KIM se skinuo, nije čudo što su Srpkinje masovno ludele za njim FOTO

Izvor: B92, 26.Okt.2023, 08:46

Zgodni glumac poreklom s KIM se skinuo, nije čudo što su Srpkinje masovno ludele za njim FOTO

Turski glumac Džan Jaman trenutno boravi u Italiji radi snjimanja serije "Viola Come Il Mare 2", a on, moraćete da se složite sa nama, izgleda kao Apolon.

Trenutno najpopularnijeg i najplaćenijeg glumca u Turskoj prate svetski mediji, a poslednjim fotografijama je, blago rečeno, zapalio društvene mreže. On je želja svake žene, ali i muškaraca, a u jednom od svojih mnogobrojnih intervjua otkrio je i kakve dame ga privlače.

Govoreći o svojoj idealnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partnerki, rekao je da one koje se ponašaju kao muškaraci ili one koje su previše glasne nikada neće privući njegovu pažnju, a ne privlače ga ni misteriozne žene. Privlače ga one koje su vesele i da mu je jako važna energija koju imaju, uz miris i boju glasa.

Džan Jaman je 33-godišnji glumac kosovskih korena koji se proslavio ulogama u popularnim turskim sapunicama.

Rođen je u Istanbulu 1989. godine, a korene vuče s Kosova i Metohije. Od dede s majčine strane nasledio je ljubav prema jezicima (deda je govorio šest jezika), a uz turski govori italijanski, engleski i francuski.

Završio je pravni fakultet 2012. godine i brzo je počeo da radi u struci, u kompaniji "PricewaterhouseCoopers".

Na nagovor prijatelja prijavio se za audiciju za televizijsku seriju i dobio je ulogu. Ostalo je istorija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.