Željko lagano i sa Turk Telekomom, odlični Štimac i isključenje Kalinića

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko lagano i sa Turk Telekomom, odlični Štimac i isključenje Kalinića

Nikola Kalinić se nije proslavio, ali jeste Štimac.

Fenerbahče je stigao do nove pobede u prvenstvu Turske, danas su savladali Turk Telekom sa ubedljivih 87:64. Bila je to 14. pobeda Fenera u 16. utakmici ove sezone.

Prednost je Fener držao čitav tok utakmice, bilo je malo problema u trećoj deonici kada je Nikola Kalinić dobio isključenje nakon druge tehničke, ali je kasnije sve došlo na svoje mesto.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nikolo Meli je bio najbolji sa 19 poena, Nikola Kalinić je dodao 9 poena, a Marko Gudurić je imao 6.

Na drugoj strani standardno najbolji Vladimir Štimac sa 20 poena, šut iz igre je bio 9/10. Pored toga je imao i 13 skokova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štimčev dabl-dabl nedovoljan protiv Kalinića i Gudurića

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2019

Vladimir Štimac je sa 20 poena i 13 skokova blistao u porazu Turk Telekoma od Fenerbahčea 87:64 (24:11; 17:13; 21:26; 25:14)...Sastav Željka Obradovića je opravdao ulogu favorita u 16. kolu Tuske lige i upisao četrnaestu pobedu...Srpski as u redovima Turk Telekoma Vladimir Štimac je upisao dabl-dabl...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.