Želeo u Zvezdu, sad predstavljen u turskom klubu! Pravoslavni motivi, ćirilica i avion koji ga je ODNEO DALEKO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 15:54

Želeo u Zvezdu, sad predstavljen u turskom klubu! Pravoslavni motivi, ćirilica i avion koji ga je ODNEO DALEKO (VIDEO)

Promotivni snimak je više nego interesantan.

Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić potpisao je za ekipu Fenerbahčea.

On je u redove istanbulskog velikana stigao kao pozajmljen igrač sedmostrukog evropskog prvaka Milana.

- Fenerbahče je zaista želeo da budem ovde i to me motiviše. Konačno sam tu. Navijači mogu biti sigurni da ću učiniti sve što je moguće za klub - izjavio je Krunić po dolasku u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tursku.

Klub je inače izbacio promotivni snimak na Tviter, u njemu preovlađuju pravoslavni motivi, a vidljiva je i Radetova tetovaža na kojoj piše "vera" ćirilicom.

Welcome to Fenerbahçe, Rade Krunic! 💛💙 pic.twitter.com/pjYsaMBHvW

— Fenerbahçe English (@Fenerbahce_EN) January 13, 2024

U Feneru se priključio reprezentativnom kolegi Edinu Džeku, kapitenu srpske reprezentacije Dušanu Tadiću, Slovencu Mihi Zajcu i hrvatskom golmanu Dominiku Livakoviću. Dakle, prava mala Jugoslavija se tu stvorila.

Krunić je član Rosonera od 2019. godine. Njegov ugovor sa Milanom važi do 2025. Za ovaj klub ukupno je odigrao 139 mečeva, postigao tri gola i dodao šest asistencija. Umnogome je doprineo i tituli prvaka Italije koju je Milan osvojio 2022. godine.

Podsetimo, univerzalac je više puta istakao da mu je želja da zaigra za Crvenu zvezdu, međutim do tog transfera sigurno neće doći barem još neko vreme.

Pre Milana je nastupao za Empoli, kao i za srpske klubove Donji Srem i Borac iz Čačka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.