Zbog LOŠIH vremenskih uslova TURSKI avion HITNO PREUSMEREN za Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 19:28

Zbog LOŠIH vremenskih uslova TURSKI avion HITNO PREUSMEREN za Beograd

Beograd dočekao putnike umesto Sarajeva.

Avion turske kompanije "Turkish" Airlines", koji je poleteo iz Instanbula i trebao da sleti u Sarajevo, danas je zbog loših vremenskih uslova prinudno sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", potvrđeno je Telegrafu.

Prema nezvaničnim informacijama, jaki vetrovi na aerodromu u Sarajevu doveli su do situacije da turski avion neko vreme kruži u vazduhu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je na kraju odlučeno da sleti u Beograd.

Ovakve situacije nisu retkost, jer se letovi iz Sarajeva često preusmeravaju za Beograd zbog guste magle ili kao u ovom slučaju, zbog vetra.

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.