ZVEZDA PONOVO IZVISILA: Reprezentativac odjavio crveno-bele i preselio se u Tursku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2021, 14:45

ZVEZDA PONOVO IZVISILA: Reprezentativac odjavio crveno-bele i preselio se u Tursku (FOTO)

Akutelni šampion Srbije nastavlja potragu za pojačanjem u ofanzivnom delu tima.

Napadač reprezentacije Švedske, Isak Kise Telin, karijeru neće nastaviti u Crvenoj zvezdi. Bivši fudbaler Bajera iz Leverkuzena je potpisao ugovor do kraja sezone sa Kasimpašom, gde stiže na pozajmicu iz Anderlehta.

Deset bodova deli Milan i Juventus na tabeli Serije A, pa ako Rosoneri večeras (20.45) slave u velikom derbiju na San Siru, može se reći da će praktično otpisati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devetostrukog uzastopnog šampiona iz trke za titulom. Kvota na Milan je 2,70, iks je 3,25, a dvojka na Juve 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Juventus.

Zvezda i sam fudbaler su pokazali želju za zajedničkom saradnjom, ali finansije su napravile prepreku. Turci su mogli bez problema da ispoštuju njegove zahteve, te je Telin rado prihvatio njihov poziv.

Anderleht za otkup njegovog ugovora traži između dva i tri miliona evra, dok bi plata švedskog reprezentativca iznosila oko 800.000 evra.

Crvena zvezda je nakon Filipa Sinkernagela koji je potpisao za Votford, ostala i bez Isaka Telina. Ostaje da vidimo koji je plan "C" crveno-belih.

Kasımpaşamıza hoşgeldin @IKieseThelin ! pic.twitter.com/aLDrIlPwNF

— KASIMPAŞA (@kasimpasa) January 5, 2021
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.