ŽOC DOMINIRA! Fener treći put zaredom ŠAMPION Turske (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽOC DOMINIRA! Fener treći put zaredom ŠAMPION Turske (FOTO)

Srbi osvojili Bosfor.

Košarkaši Fenerbahče Doguša odbranili su šampionsku titulu u Turskoj, pošto su upisali četvrti trijumf u seriji sa Tofašom, ubedljivim rezultatom 94:64.

PRST U OKO Srbima! Ova SE*S BOMBA se skinula na plaži i rekla: Navijaću za Švajcarsku! (FOTO/VIDEO)

PROMENE U KLS: Deleon podneo OSTAVKU, ali tu nije bio KRAJ

Şampiyon FENERBAHÇE 🏆🏆🏆🏆🏀👏🏼👏🏼💪🏻 #Fenerbahçe #obradović #DünyanınEnGüzelTakımı >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @FBBasketbol pic.twitter.com/7ftBxxEkhJ

— engin kaya (@enginkaya1) June 13, 2018

Nije bilo puno dileme u petoj utakmici finala, pošto je Fener tokom cele utakmice vodio sa dvocifrenom razlikom. Srpski reprezentativci Nikola Kalinić i Marko Gudurić ni večeras nisu bili u protokolu za meč, a najefikasniji pojedinac u trijumfu Fenerbahčea bio je Ahmet Duveriolu sa 19 poena i 9 skokova.

Fenerbahče je tako odbranio titulu u turskoj Super ligi, a ovo je četvrta šampionska titula u pet sezona koliko Željko Obradović sedi na klupi istanbulskog kluba.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.