Izvor: Blic, 25.Nov.2023, 10:20

ŽENE SE POTUKLE ZBOG JAKNE Haos na "Crni petak": Otimale se u radnji za komad odeće, razdvajalo ih obezbeđenje (VIDEO)

Kada dođe "Crni petak", kupovina odjednom postane obavezna, a neretko se dešava da se kupci potuku zbog određenog artikla. I to nije tako samo u Srbiji, već i u svetu, a upravo takve scene dolaze iz Turske.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS NA CRNI PETAK - ŽENE SE TUKLE OKO JAKNE Opšta makljaža u tržnim centrima, ljudi u neverici gledaju šok snimke (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023

Jedna u nizu gotovo tradicionalnih makljaža na praznik svih koji vole kupovinu...Kupovina tokom "Crnog petka" može biti naporna ali i opasna, jer je bilo slučajeva da se potrošači potuku zbog određenog artikla...Tokom jučerašnjeg dana stizale su slike dugačkih redova kupaca, ispred popularnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.