ZABORAVILA SRPSKI JEZIK? Emina Jahović tokom intervjua progovorila na ENGLESKOM! Javnost je OSUDILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 10:52

ZABORAVILA SRPSKI JEZIK? Emina Jahović tokom intervjua progovorila na ENGLESKOM! Javnost je OSUDILA

Na meti kritika!

Srpska pevačica Emina Jahović, ponovo se našla na meti zluradih komentara nakon što je, prilikom intervjua za emisiju "Ekskluzivno" napravila mali peh.

Izgleda, da je polako počela da zaboravlja srpski jezik, s obzirom na to da već dugi niz godina živi u Turskoj.

Jahovićeva je u pomenutom intervjuu govorila o teškom periodu koji je prolazila, kada je turski mediji uopšte nisu štedeli, te su pisali loše o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njoj.

- Pisali su da sam i sa ovim i sa onim, a ja sam se u tom trenutku bavila samo decom. Mene je to baš pogađalo. Ali sam naučila da sve negativno transformišem u nešto pozitivno i kreatvino - ispričala je Emina.

Govorila je kako ne voli ogovaranja i taman kada je krenula da razrađuje datu temu, sve je krenulo naopako, kada nije mogla da pronađe adekvatnu reč iz srpskog jezika.

"Džadžments" pic.twitter.com/GiIpatYVtH

— Video clips (@_Clip_rs) December 9, 2022

- Za mene je ogovaranje kriminalno ponašanje, kao i "džadžments" kako da kažem... - pokušala je da objasni Emina, ali nije mogla da se priseti reči "osuda", međutim pomogao joj je sagovornik.

- Kada sudiš o nekome, a ne znaš celu priču. To je veliki greh ako ćemo spiritualno da se izrazimo - zaključila je novopazarska pevačica.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.