Vulin zabrinut za stanje povređenog snimatelja Anadolije

Izvor: Radio 021, 06.Jan.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin zabrinut za stanje povređenog snimatelja Anadolije

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da je veoma zabrinut za zdravstveno stanje snimatelja turske agencije Anadolija Nihada Ibrahimkadića, napadnutog u Beogradu i izrazio uverenje da će MUP vrlo brzo rasvetliti ceo događaj.

"Ne mogu da se izjasnim o počiniocima, niko još ne zna da li su to migranti ili državljani Srbije, ali sigurno je da sam iskreno pogođen time. Grad Beograd nije grad u kome se to dešava", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Vulin novinarima prilikom posete Centru za prihvatanje odraslih i starih.

Vulin je dodao da upućuje "najiskreniju podršku i ljudsko saosećanje" napadnutom snimatelju i njegovoj porodici.

"Molim vas, nemojte po tome suditi Beogradu. To nije Beograd i to nije Srbija", rekao je ministar.

"Mi smo ljudi koji vole goste, koji se dobro osećaju kada se sa njima druže drugi ljudi", dodao je on.

Nihad Ibrahimkadić napadnut je u juče u ranim jutanjim satima, po povratku iz Sarajeva u blizini železničke stanice u Beogradu. Nepoznate osobe polomile su mu vilicu, jagodične kosti, nos i smrskale desnu stranu lica. Danas je operisan.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.