Vučić se upisao u knjigu žalosti: Republika Srbija i njeni građani saosećaju sa turskim prijateljima FOTO

Izvor: B92, 09.Feb.2023, 11:58

Vučić se upisao u knjigu žalosti: Republika Srbija i njeni građani saosećaju sa turskim prijateljima FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti u ambasadi Republike Turske u Beogradu.

Predsednik Vučić time je izrazio saučešće povodom razornog zemljotresa koji je odneo ogroman broj života.

"Ovaj razorni zemljotres ostavio je ogromnu prazninu u životima mnogih porodica i ispunio ih tugom. Republika Srbija i njeni građani iskreno saosećaju sa turskim prijateljima u ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenucima bola i tuge. Koristim ovu priliku da uputim najdublje saučešće Republici Turskoj i svima koji su izgubili svoje voljene", objavljeno je uz fotografinu na Instagram profilu "buducnostsrbije".

Podsećamo, razorni zemljotres pogodio je u ponedeljak ujutru Tursku i Siriju i prouzrokovao smrt najmanje 16.000 ljudi, dok se za ogromnim brojem osoba traga ispod ruševina. Sve o dešavanjima u Turskoj i Siriji, kao i posledicama razornog zemljotresa možete pratiti OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.