Vučić sa potpredsednikom Turske

Izvor: RTS, 29.Mar.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa potpredsednikom Turske

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Bukureštu sa potpredsednikom Republike Turske Fautom Oktajem sa kojim je razgovarao o bilateralnm odnosima i ekonomskoj saradnji.
Aleksandar Vučić je izrazio zadovoljstvo zbog" više nego dobrih odnosa dve zemlje" i intenzivnog političkog dijaloga i unapređenja saradnje u svim oblastima.

Dvojica sagovornika razgovarala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su i o predstojećoj poseti predsednika Erdogana Srbiji tokom koje bi dva predsednika trebalo da otvore radove na izgradnji auto-puta Beograd–Sarajevo.
"Smatramo da trilateralni mehanizam saradnje Srbija–Turska–BiH ima značajan potencijal i omogućava intenziviranje i konkretne saradnje u brojnim oblastima od zajedničkog interesa. Pored toga, ovaj format predstavlja još jedan važan korak u jačanju stabilnosti, bezbednosti i razvoja u regionu", istakao je predsednik Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa potpredsednikom Turske o trilateralnoj saradnji Srbija-Turska-BiH

Izvor: B92, 29.Mar.2019

Bukurešt -- Aleksandar Vučić sastao se sa potpredsednikom Turske Fautom Oktajem i istakao da trilateralni mehanizam saradnje Srbija-Turska-BiH ima značajan potencijal...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je da takav mehanizam omogućava intenziviranje i konkretne saradnje u brojnim oblastima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.