Izvor: Blic, 13.Jun.2018, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Gde se slonovi tuku, mali moraju da sarađuju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je, na kraju posete Turskoj, gde je prisustvovao svečanosti otvaranja Transanadolijskog gasovoda (TANAP), da je važno da Srbija, u svetu u kojem se "slonovi tuku i u kojem će se tek boriti", mora da pronađe ne samo sigurno skrovište, već i da obezbedi "dvorište" u kojem će da radi.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Kad se slonovi tuku...

Izvor: Mondo, 13.Jun.2018

Aleksandar Vučić na kraju posete Turskoj kaže da je važno da Srbija, u svetu u kojem se "slonovi tuku i u kojem će se tek boriti", mora da pronađe ne samo sigurno skrovište, već i da obezbedi "dvorište" u kojem će da radi...Vučić je u Turskoj prisustvovao svečanosti otvaranja Transanadolijskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.