Vraća se Markec! Na pozajmicu, s pravom otkupa... U igri je i Musa

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se Markec! Na pozajmicu, s pravom otkupa... U igri je i Musa

Konkretna ponuda na stolu Liverpula

Još ima nade za Lazara Markovića. Nije uspeo povremeni srpski reprezentativac da pronađe klub do 31. avgusta, dokad je trajao prelazni rok u većini evropskih zemalja, ali i te kako postoje šanse da uskoro promeni sredinu, pošto je iz Turske, gde je fudbalska pijaca otvorena, na adresu Liverpula stigla konkretna ponuda.

Poslao ju je Fenerbahče, voljan da iskoristi činjenicu da je Markec čak u trećem planu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kod Jirgena Klopa. Zato je velikan iz Istanbula pred čelnike kluba sa Enfild rouda stavio predlog da pozajmi krilnog napadača do kraja sezone. A da u junu, kad pozajmica istekne, ima pravo da u potpunosti otkupi njegov ugovor koji ističe 2019.

Zasad nema povratne informacije iz Engleske da li su Crveni zainteresovani za saradnju, međutim, s obzirom da Lazar nije prijavljen za takmičenje u Ligi šampiona (doduše, jeste licenciran za Premijer ligu) čini se da nema prepreka realizaciji posla. I samom Markoviću je, umesto da sedi na tribinama ili u najboljem slučaju na klupi, bolje da ode negde gde će da igra, a Fener deluje kao sjajna opcija, pošto je već boravio na Bosforu.

Fenerbahče je pozajmio Lazara Markovića od Liverpula za sezonu 2015/2016,  ovaj je na 21 utakmici dao dva i namestio tri gola, ali se zbog povrede zadnje lože već u februaru vratio na Ostrvo. Narednog leta je završio na još jednoj pozajmici (Sporting), zimus po istom modelu igrao za Votford, koji je želeo da otkupi ugovor, ali nije mogao da ispuni finansijske zahteve Crvenih.

Fener nema problem s novcem i verovatno će morati da plati određen iznos za pozajmicu. Ostaje otvoreno pitanje na kji način bi se regulisala plata 23-godišnjeg krilnog napadača.

Osim Lazara Markovića, Fener je krenuo u akciju da vrati Musu Soa. Snažni centarfor je prošle sezone igrao na stadionu „Šukru Saračoglu“ kao pozajmljen fudbaler Al Aliha iz Dubaija, Turci sad planiraju da ga pozajme na još godinu dana i igraju na kartu toga što i sam fudbaler želi opet da igra evropski fudbal.

Prelazni rok u Turskoj zatvara se u četvrtak.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

IPAK IDE IZ LIVERPULA: Stigla ponuda za Lazara Markovića

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017

 Naredni dani mogli bi da budu odlučujući za nastavak karijere Lazara Markovića.. Jirgen Klop ne računa na Markovića. Srbin se nije našao na Liverpulovom spisku za Ligu šampiona, a šansu nije dobio ni u Premijer ligi. Engleski mediji su spekulisali da će Marković na pozajmicu u Votford, pominjao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.