Vladimir Pištalo na književnom festivalu u Istanbulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 12:39

Vladimir Pištalo na književnom festivalu u Istanbulu

Jedan od najprevođenijih srpskih pisaca današnjice, Vladimir Pištalo, biće ovogodišnji gost uglednog književnog festivala u Istanbulu – 12th ITEF - İSTANBUL INTERNATIONAL LITERATURE FESTIVAL, na kojem će učestvovati i neka od aktuelnih imena svetske savremene književnosti: Yan Lianke (China), Jeff Moore (Canada), Amin Maalouf (France), Alejandro Zambra (Chile).

Razgovor o Tesli, istoriji i fikciji, kao i kreativnosti i ljudskoj psihologiji sa našim piscem vodiće ugledna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turska književnica Şebnem İşigüzel, sa početkom u 21h.

Vladimir Pištalo kao pisac stekao je veliku popularnost. Za dve i po godine njegova knjiga Tesla, Portret među maskama prodata je u oko 100 hiljada primeraka, a u ovom momentu u toku je i prevođenje njegovog romana Milenijum u Beogradu na turski jezik.

U ovom razgovoru možete uživati večeras u 21h putem YouTube-a, ili se uključiti uživo putem zvanične instagram stranice ITEF-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.