Visoka delegacija SPP prisustvovala iftaru u organizaciji Ambasadora Turske

Izvor: SandzakPress.net, 15.Apr.2023, 00:05

Visoka delegacija SPP prisustvovala iftaru u organizaciji Ambasadora Turske

Večeras je visoka delegacija SPP predvođena predsjednikom Stranke i potpredsjednikom Narodne skupštine R. Srbije Usamom Zukorlićem prisustvovala iftaru koji je priredio Ambasador Turske u Beogradu Hami Aksoy. Delegaciju su činili i ministar zadužen za ravnomjerni regionalni razvoj Edin Đerlek, predsjednica BNV Misala Pramenković i generalni sekretar Stranke Edin Numanović. “Bošnjaci i Turci bratski narodi”, istakao je predsjednik Zukorlić u objavi na socijalnim mrežama. The post Visoka delegacija SPP prisustvovala iftaru u organizaciji Ambasadora Turske appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SPP organizirala iftar u Priboju – Zukorlić: Hoćemo veći broj Bošnjaka u državnim institucijama

Izvor: SandzakPress.net, 16.Apr.2023, 00:03

Stranka pravde i pomirenja organizirala je iftar u Priboju za simpatizere i funkcionere te stranke. Delegaciju Stranke pravde i pomirenja predvodio je potpredsjednik Narodne skupštine i predsjednik te stranke Usame Zukorlić. Nakon iftara pristutnima se obratio Fahrudin Alagić, predsjednik Opštinskog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.