Vilšir u Turskoj?

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilšir u Turskoj?

Kako prenosi "Skaj Sports", vezista Arsenala mogao bi da se preseli u Tursku.

Postalo je jasno Arsen Venger više ne računa na Džeka Vilšira.

Svojevremeno jedan od najperspektivnijih vezista na plateni je zbog svog ponašanja i čestih problema sa povredama otišao stranputicom, minule sezone je završio na pozajmici u Bornmautu, ali se čak ni u ekipi Edija Haua nije najbolje snašao.

Vratio se sa pozajmice u redove Arsenala, ali ovog leta će najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napustiti klub sa "Emirejtsa" jednom za svagda.

On se našao na radaru Vest Hema i Sampdorije, a sada se u čitavu priču u ključio i turski Antalijaspor.

Vilšir ima još godinu dana ugovor sa klubom, ali Arsenal i dalje traži solidan novac za njegove usluge, a po tom pitanju oglasio se i predsednik Antalijaspora Ali Safak Ošturk.

"Obavestili smo ih o našem interesovanju i trenutno smo u pregovorima, ali Arsenal traži previše za Vilšira. Biće to težak potez za izvesti", rekao je Ošturk.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.