Veliki doček za Vučića u Lebanu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Dec.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki doček za Vučića u Lebanu! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas fabriku LebanTeks u Lebanu, koja je deo turske Ormo grupe, a dočekalo ga je, prema proceni policije, oko 5.500 ljudi.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Zahvalio je vlasnicima i radnicima, navodeći da je ovo poseban dan za jug Srbije, te da je ponosan i na doček koji je priređen.

Naveo je da je po proceni policije prisutno oko 5.500 ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a da mu se čini da ih je mnogo više.

"Veliko hvala. Nikada u ovih pet godina nigde me nije ni ovoliko ljudi dočekalo ni ovako dočekalo. Ne mogu da vam kažem koliko sam srećan što sama bio prvi premijer i prvi predsednik koji je došao u Leskovac i ne samo da ga obiđem nego što smo nešto i uradili", kaže Vučić.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE:

U fabrici trenutno radi 130 ljudi, a kada bude proradila punim kapacitetom dnevno će prerađivati oko 15 tona vunice.

Vučić: Caričin grad će sijati carskim sjajem!

Država je za kupovinu Eksporteksta iz stečaja i u obnovu hala uložila oko 200 miliona dinara.

Ormo grupa proizvodi oko 250 tona vunice dnevno.

Opširnije o fabrici i srpsko-turskoj saradnji čitajte OVDE.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRUBAČI IZNENADILI VUČIĆA Evo čime je predsednik Srbije nazdravio, a koji ministar se prvi UHVATIO ZA NOVČANIK (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Dec.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je svečano otvorio tekstilnu fabriku "LebanTeks" u Lebanu, prvu posle nekoliko decenija. Tom prilikom, gradska vlast je pozvala trubače i tako iznenadila predsednika...Vučić je dobro raspoložen ispunjavao i želje za selfije, a u jednom momentu je zatražio...

Nastavak na Blic...

(FOTO) ĐURĐEVDAN ZA PREDSEDNIKA! Trubači iznenadili Vučića, Knežević ih zakitio za 500 dinara!

Izvor: Press, 28.Dec.2017

. Predsednik Srbije Aleksandar Vucić ne malo je bio iznenađen danas u Lebanu, kada su, samo što je završio obraćanje povodom otvaranja turske fabrike u tom mestu i okrenuo se da siđe sa govornice, trubači zagrmeli "Ðurđevdan"

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.