Varnice u Ulker Areni: Trener Gacijantepa isprozivao Kalinića, Obradović odgovorio: Izvinite, ali bilo je provokacija!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varnice u Ulker Areni: Trener Gacijantepa isprozivao Kalinića, Obradović odgovorio: Izvinite, ali bilo je provokacija!

"Želim Nikoli Kaliniću lošu sreću, treba da ga bude sramota za ono što je uradio", rekao je Stefanos Dedas

Nema mira u Istanbulu posle velikog povratka i trijumfa Fenerbahčea nad Gacijantepom, nakon što je turski šampion stigao čak 24 poena minusa i slavio rezultatom 97:92. 

Osim što je bilo pakleno na terenu, varnice su sevale i na konferenciji za štampu posle meča. Trener Gacijantepa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Stefanos Dedas bio je vrlo besan na sudije, a posebno na srpskog reprezentativca Nikolu Kalinića. Kome je, čak, poželeo da ga snađu samo loše stvari?!

„Bila je utakmica na evroligaškom nivou. Ali, samo jedan sudija bio je na tom stepenu. Ostala dvojica nisu. Ponosan sam na to šta je moj tim uradio tokom prvog poluvremena. Očekivali smo pritisak Fenera u drugom delu. Ali, u drugom poluvremenu pristup sudija nije bio dobar, a to neće pomoći Feneru u budućnosti“, zastao je Dedas, a onda opleo po srpskom reprezentativcu:

„Posle utakmice rekao mi je neke prilično ružne stvari. I nikada mu neću zaboraviti, niti oprostiti tako nešto. Želim Fenerbahčeu sreću, a Kaliniću da ga snađu samo loše stvari. Mora da ga bude sramota zbog svog ponašanja“.

Totalna ludnica u Istanbulu: Fener nadoknadio „-24“, briljantni Bogdan ubacio 26 koševa! (VIDEO)

Ali, onda je reč preuzeo Željko Obradović, koji je stao u odbranu svojih igrača, posebno Kalinića.

„Rečeno mi je šta je Dedas rekao o Kaliniću. Ako je neko od mojih igrača ili članova stručnog štaba uvredio Dedasa, izvinjavam mu se. Ali, moji igrači su mi rekli da je bilo provokacija s klupe Gacijantepa. Izvinjavam se još jednom, ali takve stvari se dešavaju. Provokacije nisu dobra stvar. Reći ću mojim igračima da se koncentrišu sao na košarku, ali moramo i sebe da zaštitimo u ovakvim situacijama“, rekao je Obradović.

Kako MOZZART Sport saznaje, Dedas je tokom utakmice neumesno provocirao igrače Fenerbahčea, a posle utakmice je hteo da se rukuje s njima. Ali, to se nije desilo.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.