Van Persi se vraća kući

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi se vraća kući

Kako prenose mediji u Holandiji, bivši napadač Arsenala i Mančester Junajteda vraća se u domovinu.

Robin van Persi nalazi se pred povratkom u klubu kojem je počeo karijeri, roterdamski Fejenord.

Ovaj 34-godišnji napadač trenutno je član Fenerbahčea, sa kojim ima ugovor do kraja sezone, ali on će ranije raskinuti saradnju sa ekipom iz Istanbula, kako bi se vratio u rodni Roterdam.

Van Persi je na "De Kipu" proveo pet godina na startu svoje karijere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon toga je prešao u Arsenal, da bi potom nosi dres Mančester Junajtedad, pre nego što je 2015. godine završio u Turskoj.

Očekuje se da u toku dana Van Persi obavi lekarske preglede, pa se njegova promocija očekuje u naredna 24 sata.

Van Persi je sa Fejenordom osvojio tadašnji Kup Uefa, u sezoni 2001/02, a tokom karijere u Engleskoj osvojio je po jedna Komjuniti Šild sa Mančesterom i Arsenalom, sa "Tobžijama" je osvojio i FA Kup, dok je sa "Đavolima" došao i do titule u Premijer ligi, u sezoni 2012/13.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.