Valensija nije završila sa napadačima, stiže još jedan iz Engleske?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija nije završila sa napadačima, stiže još jedan iz Engleske?

Biće gužve u navali "Slepih miševa".

Klub sa ’Mestalje’ žestoko radi na ojačavanju napadačkih opcija, a Divok Oriđi je nova meta ’Slepih miševa’.

Da bi došlo do transfera mladog Belgijanca, Liverpul bi morao da smanji potraživanja.

Naime, ’Redsi’ traže za svog igrača 26 miliona funti, ali klub iz Španije se nada da će pregovorima ovu cenu spustiti i dogovoriti prelazak Oriđija.

Dvadesetotrogodišnji napadač je prošlu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezonu proveo na pozajmici u nemačkom Volfsburgu gde je odigrao 36 utakmica sa 7 postignutih golova.

Šuška se da je i turski Fenerbahče zainteresovan za ovog fudbalera.

Podsetimo Valensija je danas ozvaničila važan transfer Kevina Gameira iz Atletiko Madrida a ranije je došao i Miši Batšuaji na pozajmicu iz Čelsija.

PIŠE: Stefan Matić
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan pronašao krilo na Pirinejima, Bakajoko stiže pod drugačijim uslovima!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 12:04

Zauzeto u Kasi Milan...Milan nastavlja sa dovođenjem novih igrača, a nova meta "Rosonera" je krilo Viljareala Samu Kastiljeho...Sportski direktor kluba iz Milana Leonardo otpočeo je pregovore sa ’Žutom podmornicom’ oko dovođenja dvadesetotrogodišnjeg Španca...Ključ i olakšica ovog transfera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.