VUČIĆ SA ERDOGANOM U OBILASKU KULE BEOGRAD: Još jednom se zahvaljujem vrednim radnicima iz turskih kompanija na savršeno obavljenom poslu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2022, 17:54

VUČIĆ SA ERDOGANOM U OBILASKU KULE BEOGRAD: "Još jednom se zahvaljujem vrednim radnicima iz turskih kompanija na savršeno obavljenom poslu" (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se nakon ručka sa predsednikom Turske Redžep Tajip Erdoganom

Predsednik Vučić nakon ručka sa predsednikom Turske Redžep Tajip Erdoganom obišao je Kulu Beograd i istako da je iskoristio priliku da još jednom zahvali radnicima iz turskih kompanija koji marljivo rade svoj posao.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Ponosan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na novo lice našeg glavnog grada, pokazao sam prijatelju Kulu Beograd sa kojeg se vidi naša prelepa prestonica. Iskoristio sam priliku da još jednom zahvalim vrednim radnicima i graditeljima iz turskih kompanija na savršeno obavljenom poslu - napisao je Vučić u objavi na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.