VISOKI ZVANIČNIK ŠOKIRAO: Erdogan izložen velikoj opasnosti?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 00:12

VISOKI ZVANIČNIK ŠOKIRAO: Erdogan izložen velikoj opasnosti?

Situacija nije nimalo naivna

Visoko pozicionirani turski zvaničnik iznenadio je svoje kolege infekcijom novim virusom korona, nekoliko sati nakon što je objavio da je zaražen ministar unutrašnjih poslova, njegova supruga i ćerka.

Zvanični portparol turskog predsedništva Ibrahim Kalin objavio je da je zaražen virusom korona.

Na svojoj stranici na Tviteru je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisao: - Trenutno sam u završnoj fazi lečenja od virusa korona sa blagim simptomima. Sada sam dobro, hvala. Zahvaljujem svima koji zovu i pitaju za mene i šalju mi poruke.

Hafif semptomlarla geçirdiğim koronavirüs tedavisinde son aşamaya geldim. Şu anda gayet iyiyim hamdolsun.

Arayan, soran, mesaj gönderen, dua eden herkese teşekkür ediyorum.

— Ibrahim Kalin (@ikalin1) October 31, 2020

Ranije tokom dana, turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu objavio je da su on, njegova supruga i ćerka zaraženi virusom korona.

Tursko Ministarstvo zdravlja juče je izjavilo da je broj zaraženih koronom dostigao 373.154, od kojih se 322.465 oporavilo i da je 177 umrlo.
Pogledaj vesti o: Turska,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.