VELJKO ŠOKIRAO NA INSTA: Prešao da boksuje za Tursku... Au... Fotka u dresu sa polumesecom i zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKO ŠOKIRAO NA INSTA: "Prešao da boksuje za Tursku... Au..." Fotka u dresu sa polumesecom i zvezdom

U svom stilu...

Bokser Veljko Ražnatović se nedevno oženio Bogdanom, nekada Rodić, a sada takođe Ražnatović, a uskoro ga očekuje važan meč u Banjaluci - 28. decembra će ukrstiti rukavice sa Mađarom Atilom Kordom.

Jedan od najboljih prijatelja, a ponekad i sparing partner Ražnatoviću je Aleksandar Konovalov, svetski kik-boks šampion, koji je bio i gost na svadbi Veljka i Bogdane.

Veljko je sada na Instagramu rešio da se našali sa prijateljem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te je u svom vrcavom stilu na storiju objavio fotografiju izvesnog boksera iz Turske koji liči na Konovalova.

Samo jako 🇷🇸💪🏆

Објава коју дели Aleksandar Konovalov (@aca.konovalov) дана 7. Сеп 2018. у 2:38 PDT

U opisu fotografije je napisao:

- Aleksandar Konovalov prešao da boksuje za Tursku... Au...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.