Uspešan 50. Srbija reli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan 50. Srbija reli

Jubilarni 50. Srbija reli, najprestižnije takmičenje u automobilizmu, sa najdužom tradicijom u regionu jugoistočne Evrope, održan je danas u Užicu u organizaciji Auto moto saveza Srbije, Sportskog auto i karting saveza Srbije, uz podršku AMS Osiguranja i Ministarstva omladine i sporta.

Učestvovalo je ukupno oko 40 domaćih i stranih posada iz Bugarske i Turske, Slovenije, Švedske i Gruzije.

Posle dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana vožnje, prvo mesto u generalnom plasmanu Evropskog reli trofeja pripalo je posadi iz Turske, drugo mesto je zauzela je posada iz Gruzije, a na trećem mestu je na ovogodišnjem reliju završila je posada iz Bugarske.

U Šampionatu Srbije na 50. Srbija reliju oba dana najuspešniji je bio Ročo Gianluca i Jovan Isailovć. Na drugom mestu bili su Vladica Rabrenović i Peter Henell, dok su treću poziciju zauzeli Željko Milutinovic i Aleksandar Petričević.

Srbija reli ove godine se boduje za Nacionalni šampionat, šampionat Centralno Evropske Zone, Balkanski reli trofej i Evropski reli trofej.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Održan jubilarni 50. Srbija reli

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2017

U Užicu je održan jubilarni 50. Srbija reli, najprestižnije takmičenje u automobilizmu, sa najdužom tradicijom u regionu jugoistočne Evrope...Na ceremonijalnom startu 50. Srbija relija, koji se potom vozio u subotu i nedelju na užičkim stazama Vrelo, Duboko i Lokva, na svečanom otvaranju video...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.