Uradila nešto što niko pre nje nije: Nova Seve ima m....(VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uradila nešto što niko pre nje nije: Nova Seve ima m....(VIDEO)

Barem tako poručuje u novom spotu koji je snimala u Turskoj za numeru "Mirna". Pored nekoliko izuztno upečatljivih stihova, Severina i ovoga puta u spotu pleni svojim vizualnim sadržajima Barem tako poručuje u novom spotu koji je snimala u Turskoj za numeru "Mirna". Pored nekoliko izuztno upečatljivih stihova, Severina i ovoga puta u spotu pleni svojim vizualnim sadržajima. Ono što nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zapalo za oko jeste pop zvezda skoro da i nema šminke u pojedinim kadrovima, ali da to nimalo ne remeti spot, čak naprotiv. Pogledajte koja je to reč na "M" za koju Severina u pesmi, kaže da je ima.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Severina: Premijera spota Mirna! Ova žena ima m... (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 16.Feb.2019, 11:32

Nova Severina! Premijera spota "Mirna"! Ova žena ima m.. poručuje Seve u spotu koji je snimala u Turskoj. Pored nekoliko veoma upečatljivih stihova, ona i ovoga puta u spotu pleni svojim vizualnim sadržajima....Nakon što su se zavrteli spotovi za numere “Halo” i “Kuma”, koje je izdala u...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.