Upoznajte jedan od najprestižnijih i najluksuznijih modnih brendova u Turskoj FOTO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 11:44

Upoznajte jedan od najprestižnijih i najluksuznijih modnih brendova u Turskoj FOTO

Zamislite da zakoračite u carstvo u kojem svaki kutak šapuće o luksuzu, u kojem ste okruženi najekskluzivnijim haljinama, raskošnim venčanicama, cipelama, parfemima, a uz to vas pozdravlja osoblje s najlepšim osmesima.

Vakko je jedan od najprestižnijih modnih brendova u Turskoj koji jednostavno morate upoznati ukoliko posetite Istanbul. Ponudiće vam najrazličitije proizvode - od šalova, šešira, marama, obuće, konfekcijske i dizajnerske odeće od najfinijih tekstila...do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slatkiša, parfema i još obilje toga.

Brend je svoj put do najslavnijih staza započeo kao mala trgovina šeširima poznata kao Şen Şapka (Veseli šeširi), a vođeni odlukom da se za kupca prave samo najbolji proizvodi, vrlo brzo su se proširili i na domaće i na svetsko tržište.

Ova kompanija, čije sedište je u Istanbulu, a zgradu je projektovala poznata njujorška arhitektonska kuća, danas ima luksuzne butike, ali i nadaleko poznati hotel sa pet zvezdica - Vakko Hotel and Residence, smešten u srcu Istanbula, na lokaciji dobro poznatoj modnim znalcima, Nišantašiju.

Svaka soba/apartman u ovom ekskluzivnom hotelu priča svoju filmsku priču, a uverili smo se u to kakvim luksuzom odišu čim smo zakoračili preko praga.

Ovde vam apsolutno ništa neće zafaliti, jer će vam ljubazno osoblje u svako doba dana i noći omogućiti baš sve što poželite, pa čak i da imate sopstvenu teretanu u sobi.

Na raspolaganju su vam saune, sve vrste masaža, rent-a-car, najluksuzniji i najmodernije opremljeni apartmani s pogledom na "Pradu", u kojima ćete se zaista osećati kao deo svetskog džet-seta.

A na vrhu hotela koji je postavio nove standarde u svetu luksuza i raskoši - raj na zemlji.

Penthaus s impresivnim pogledom na Istanbul koji je dostupan i gostima, a za koji je dovoljno da vam kažemo da je u junu 2023. godine upravo u njemu Džoni Dep proslavio svoj 60. rođendan.

Uz šampanjac, kafu, kanapee i predivan pogled s terase na veličanstveni Istanbul koji nije pokvarilo ni tmurno vreme, uživali smo istinski svim čulima, zahvalni našim domaćinima zahvaljujući našim domaćinima iz Turske agencije za promociju i razvoj turizma (TGA), što su nas bar na trenutak uveli u ovaj čarobni svet.

I to je taj jedinstveni Istanbul koji ima toliko toga da vam ponudi i kada ga posetite uverićete se kakve sve bajkovite priče može da vam ispriča...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.