Udes na auto-putu, teško povređena turska državljanka

Izvor: B92, 06.Jan.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na auto-putu, teško povređena turska državljanka

Beograd -- Žena stara oko 35 godina, za koju se pretpostavlja da je turska državljanka, zadobila je teške povrede u udesu oko 4h na auto-putu kod Dobanovačke petlje.

U istom udesu lakše su povredjeni i 13-godišnji dečak i 46-godišnji muškarac, rekla je agenciji Beta portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Putros u 6.20 lakše povrede zadobio je i muškarac kada je auto kojim je upravljao sleteo sa Zrenjaninskog puta izmedju Besnog Foka i Japanskog cveta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prema rečima Macure tokom noći u Beogradu su se dogodila još četiri udesa u kojima su lakše povredjene dve žene i dva muškarca.

Ekipe Hitne pomoći obavile su u noćnoj smeni 121 intervenciju, od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, osobe koje boluju od visokog pri‡tiska, psihijatrijski bolesnici i alkoholisane osobe.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.