Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Turci se iživljavali nad vojnicima

Na ulicama Istanbula i Ankare u noći između petka i subote vodio se pravi rat između dela vojske sa jedne i policije i jednog broja građana sa druge strane. Nakon što su turske vlasti saopštile da vojni puč nije uspeo, brojni turski građani su krenuli da se iživljavaju na uhapšenim ili mrtvih pripadnicima vojske.

Vlada Turske saopštila je da su pučisti poraženi, a neki od njih osetili su stravične >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posledice.

+18 :( pic.twitter.com/0hNAMa8udU

Razjareni građani su bičevali i udarali kaiševima vojnike koji su se predali.

Here comes the initial punishment. #TurkeyCoupAttempt pic.twitter.com/WgtnHQxz65— Sabry Khaled (@sabrykhaled) July 16, 2016

Pojedinci su se iživljavali na telima mrtvih i povređenih vojnika.

Asker başı kesilerek öldürüldü https://t.co/LmE4J9iWO3 pic.twitter.com/IfCs4wuhys— Meydan (@MeydanGazete) July 16, 2016

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.