UŽAS KOD PARAĆINA, KARAMBOL NA PUTU! Vozač iz Turske zaspao za volanom KAMIONA! Saobraćaj će biti blokiran nekoliko sati

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 01:23

UŽAS KOD PARAĆINA, KARAMBOL NA PUTU! Vozač iz Turske zaspao za volanom KAMIONA! Saobraćaj će biti blokiran nekoliko sati

Trenutno su velike gužve na tom delu puta

Kamion sa oko 25 tona maslina preprečio se na putu kod Paraćina u smeru ka Beogradu. Kako se nezvanično saznaje, kamion se prevrnuo i blokirao tri od četiri saobraćajne trake na putu. Deo robe je ispao iz kamiona i rasuo se po putu.

Trenutno su velike gužve na tom delu, a drugi kamioni i putnička vozila stoje. Predviđa se višečasovna blokada saobraćaja do oko pet, šest sati. Za sada nije poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je do nesreće došlo, niti da li ima povređenih.

Kamionom je upravljao vozač iz Turske koji je najverovatnije zaspao za volanom, a prema prvim informacijama nema povređenih lica.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.