UMRO HRABRI VATROGASAC IZ NEGOTINA – MILAN MLADENOVIĆ BIO VOĐA TIMA KOJI JE POMAGAO U RAZORENOJ TURSKOJ: „IZGUBILI SMO ISTINSKOG HEROJA“

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Avg.2023, 05:02

UMRO HRABRI VATROGASAC IZ NEGOTINA – MILAN MLADENOVIĆ BIO VOĐA TIMA KOJI JE POMAGAO U RAZORENOJ TURSKOJ: „IZGUBILI SMO ISTINSKOG HEROJA“

Negotin, 18. avgust – Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je preminuo vatrogasac-spasilac iz Negotina i vođa Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Boru.
„Vatrogasac-spasilac iz Negotina i vođa Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Boru, Milan Mladenović prerano nas je napustio, čime je Ministarstvo unutrašnjih poslova izgubilo vrhunskog profesionalca i istinskog heroja“, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << stoji u objavi MUP-a.
Kako se dodaje u saopštenju, MUP porodici izražava najdublje saučešće, a navedeno je da će ga pamtiti kao izuzetnog kolegu i prijatelja, „koji je svoje znanje i iskustvo dokazao predvodeći svoj tim i u Turskoj nakon razornih zemljotresa“.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by МУП Републике Србије (@mupsrbije)


Izvor: N1
Članak UMRO HRABRI VATROGASAC IZ NEGOTINA – MILAN MLADENOVIĆ BIO VOĐA TIMA KOJI JE POMAGAO U RAZORENOJ TURSKOJ: „IZGUBILI SMO ISTINSKOG HEROJA“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

POTRESNI DETALJI POGIBIJE NAŠEG JUNAKA Milan skočio u bazen pa polomio vrat

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023

U Negotinu je u 34. godini tragično preminuo Milan Mladenović, vatrogasac spasilac iz Negotina, vođa Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina...Milan Mladenović (34) vatrogasac-spasilac iz Negotina i vođa Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina, vatrogasno spasilačkog bataljona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.