UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA PODMETANJE POŽARA U TURSKOJ: Rulja htela da ga linčuje, oglasio se i Erdogan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 21:22

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA PODMETANJE POŽARA U TURSKOJ: Rulja htela da ga linčuje, oglasio se i Erdogan (VIDEO)

Požar već par dana besni u nekoliko turskih letovališta

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da je privedena jedna osoba osumnjičena za podmetanje požara na jugu zemlje.

- Privedena je jedna osoba u vezi s požarom u Milasu. Ako je to diverzija, naša obaveza je da kaznimo krivce - rekao je Erdogan na konferenciji za novinare u Marmarisu gde je doputovao kako bi se na licu mesta upoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa situacijom.

🇹🇷 An alleged arsonist was detained in Manavgat, Turkey. He was reportedly spotted lighting a fire and handed over to the police. The police are trying with all their might to save the suspect from lynching@serious_war_eng pic.twitter.com/PNmvRuirev

— Serious War (@serious_war_eng) July 30, 2021

Policija je morala da obezbeđuje privedenog kojem je pretio linč od strane meštana.

Podsetimo, na jugu Turske gde se nalaze poznata letovališta kao što su Bodrum, Marmaris, Antalija, od prošle srede besne požari koji su odneli šest života, dok je broj povređenih premašio 400.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.