Tužna poruka Kinsija nakon užasnih dešavanja u Turskoj i Francuskoj (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna poruka Kinsija nakon užasnih dešavanja u Turskoj i Francuskoj (FOTO)

Nedelju na izmaku obeležili su užasni događaji u Francuskoj u Turskoj. Najpre teroristički napad u Nici, i pokušaj državnog udara u Turskoj, odneli su veliki broj žrtava.

Poznate ličnosti na razne načine pokazuju svoju solidarnost sa žrtvama.

Tako je jedan od najviše korišćenih fraza "Je Suis, odnsosno "Ja sam", koji je pokrenut nakon napada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na redakciju satiričnog časopisa Šarli Ebdo prošle godine.

Košarkaš Crvene zvezde Tarens Kinsi ostavio je poruku: "Je Suis sick of this shit", što u prevodu znači "Meni je muka od ovih sr**a".

- Rekao mi je to, Bože oprosti nam - napisao je Kinsi uz fotografiju na Instagramu.

A photo posted by tk_kinsey (@tk_kinsey) on Jul 15, 2016 at 6:17pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KINSI NE ŽELI DA ĆUTI: Ne mogu više! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Jul.2016

Tarens Kinsi, košarkaš koji je sa Crvenom zvezdom postigao veliki uspeh osvajanjem ABA lige, titule šampiona Srbije i plasmanom među osam najboljih ekipa u Evropi, rekao je šta misli o događajima koji potresaju svet poslednjih dana.. Naime, Kinsi je na svoj Instagram okačio fotografiju na kojoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.