Turski ministar odbrane: Postavljanje S-400 u oktobru 2019.

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski ministar odbrane: Postavljanje S-400 u oktobru 2019.

Turski ministar odbrane Hulusi Akar izjavio je da će postavljanje ruskih raketnih sistema protivvazdušne odbrane S-400 u Turskoj početi u oktobru sledeće godine

, objavio je turski list "Hurijet", prenosi Rojters.

Putin ODBRUSIO Amerima: Nastupiće KONTRAUDAR ako napustite sporazum, i Evropa je META

Navodi se da je Akar najavio da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će osoblje početkom naredne godine biti upućeno u Rusiju na obuku.

Turski ministar je rekao da se program nabavke borbenih aviona F-35 od SAD nastavlja po planu i da bi u martu 2019. trebalo da budu isporučeni treći i četvrti avion iz ovog programa.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Turski ministar odbrane: Postavljanje S-400 u oktobru 2019.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2018

Turski ministar odbrane Hulusi Akar izjavio je da će postavljanje ruskih raketnih sistema protivvazdušne odbrane S-400 u Turskoj početi u oktobru sledeće godine, objavio je turski list "Hurijet", prenosi Rojters...Navodi se da je Akar najavio da će osoblje početkom naredne godine biti upućeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.