Turski fudbaler Toktas jastukom ugušio petogodišnjeg sina

Izvor: RTS, 10.Maj.2020, 17:58

Turski fudbaler Toktas jastukom ugušio petogodišnjeg sina

Javnost u Turskoj zaprepašćena je priznanjem fudbalera Čevhara Toktasa da je u bolnici jastukom ugušio petogodišnjeg sina. Obojica su bila u bolnici jer je dete bilo pozitivno na koronavirus. Tek kasnije se ispostavilo da dete nije umrlo od kovida 19, već da ga je otac ugušio.
Toktas, koji je član turskog četvrtoligaša Bursa Jidirim, primljen je 23. aprila u bolnicu zajedno sa sinom koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio pozitivan na koronavirus. Dečak je premešten na intenzivnu negu.

Dva sata kasnije on je preminuo u prisustvu oca. Doktori su konstatovali smrt, koju su pripisali komplikacijama na respiratoru izazvanim koronavirusom. Sve je delovalo kao nesrećan slučaj.
Ipak se ispostavilo da je reč o stravičnom ubistvu. Toktas je 11 dana posle ovog događaja došao u policijsku stanicu i ispričao šta se dogodilo.
"Moj sin je ležao na leđima i ja sam mu na glavu stavio jastuk. Držao sam ga tako 15 minuta bez podizanja, a sin se celo vreme borio za život. Kad sam osetio da je prestao da diše, podigao sam jastuk i pozvao doktore u pomoć kako ništa ne bi bilo sumnjivo", rekao je 32-godišnji fudbaler, a zatim još više šokirao sve prisutne.
"Nisam ga voleo otkad se rodio, ne znam zašto. Ubio sam ga samo zato što ga nisam voleo", rekao je Toktas.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.