Izvor: Blic, 06.Apr.2023, 00:16

Turski državljanin spopadao prodavačicu i skidao se go: Platio kaznu, pa proteran iz Crne Gore

Budvanska policija uhapsila je preksinoć turskog državljanina, nakon što ga je prodavačica zaposlena u jednom butiku u jednom kompleksu prijavila da ju je uznemiravao i pokušao da je obljubi.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TURSKI DRŽAVLJANIN SE SKIDAO GO PRED PRODAVAČICOM U BUTIKU: Ljubio je u vrat i obraz, spopadao danima, a onda ga je stigla KAZNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023

Iživljavanje nad radnicom butika..Budvanska policija uhapsila je preksinoć turskog državljanina, nakon što ga je prodavačica zaposlena u jednom butiku u jednom kompleksu prijavila da ju je uznemiravao i pokušao da je obljubi...Tridesetogodišnji Turčin proteran je iz Crne Gore, nakon što je juče...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.