Turski dron uništava Pancir S-1 VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2020, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski dron uništava Pancir S-1 VIDEO

Odmazda zbog 33 ubijena turska vojnika u Idlibu usledila je, uz ostalo, i tako što je uništen Pancir S-1 snaga sirijskog režima, javlja EHA News.

Pancir S-1, ruske proizvodnje, koji se koristi za uništavanje različitih vazdušnih ciljeva uništen je dronom koji kontroliše turska vojska.

"EHA News" piše i da je radar bio aktivan tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napada bespilotne letelice, a snimak je završio na društvenim mrežama.

TRT javlja da je turska vojska, osim toga, uništila i objekt za hemijsko ratovanje sirijskog režima u Alepu.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODMAZDA ZA UBIJENE VOJNIKE Turski dron uništio "pancir S-1" sirijskih snaga (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Feb.2020

U odmazdi zbog 33 ubijena turska vojnika u Idlibu uništen je i jedan protivvazdušni sistem "pancir S-1" snaga sirijskog režima, javlja EHA Njuz.

Nastavak na Blic...

Turski dron snimljen kako uništava "Pancir"

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2020

Odmazda zbog 33 ubijena turska vojnika u Idlibu uslijedila je, između ostalgo, i tako što je uništen "Pancir S-1" snaga sirijskog režima, javlja EHA News.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.