Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2023, 13:05

Turski astrolozi tvrde da 5 znakova zodijaka čeka velika sreća do kraja 2023. godine

Sreća je faktor bez koga je teško zamisliti pravičan uspeh.
Po svemu sudeći, sve ukazuje da su zvezde odlučile i osmislile kako da nam ova godina bude najuzbudljivija ikada, sa mnogo neizvesnosti, preokreta i različitih izazova.
Nažalost, neće svi znakovi zodijaka biti iste sreće.
Neki će je imati manje, drugi više i oni će se savršeno snalaziti u datim situacijama.
S obzirom da je ovo godina koja predviđa velike životne promene, pojedini srećnici će konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << upoznati ljubav svog života, neki drugi će imati sjajne poslovne ponude, a neki će da profitiraju na neki drugi način.
Dakle, zvezde su definitivno svašta pripremile, a astrolozi iz Turske su otkrili koji će to horoskopski znaci imati najviše sreće u 2023. godini.
Lav Ovaj znak je prema horoskopu turskih astrologa najsrećniji znak. Lavovi će ove godine definitivno da budu među najsrećnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će da im pomogne da ostvare sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav.
Zvezde su lavovima naklonjene više nego ikada, pa je savet da iskoriste povoljan astrološki apsekt na svim poljima, a pogotovo na ljubavnom. Zahvaljujući neverovatnoj harizmi lavovi će ostaviti dobar utisak na sagovornike, što će im pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi.
Devica Devica je znak koji drže sve konce u rukama, jer su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici su Merkur i Saturn, a one će se i u narednoj godini nalaziti u prilično povoljnom položaju.
Device će u 2023. godini da drže sve konce u svojim rukama, sve će da bude pod njihovom kontrolom, što će da im podigne samopouzdanje i da ih učini još sposobnijim i veštijim na svim poljima. One će u narednim danima uspeti da reše velike i važne probleme i to postepeno, jedan po jedan. Zvezde savetuju da je ovo najbolji način da zablistate u punom sjaju.
Vaga Prema turskim astrolozima, vagama stiže novac. Godina 2023. je veoma turbulentna za Vage. Pripadnici ovog znaka naći će se u kompletnom haosu. Oko njih će se svašta dešavati, prilike će samo iskrsavati, a moguće je da će nekoliko dobrih ispustiti. Možda bi svaki drugi znak trebalo da brine, ali ne i Vaga. Zvezde im poručuju da je ovo za njih idealan period.
Ostatak godine će da vam ponudi mnogo šansi za uspeh, najviše na polju finansija. Prema turskom horoskopu, 2023. godina će da bude jedna od najupečatljivijih godina za one rođene u ovom znaku. Vage tako treba da razmišljaju o tome gde je najbolje da investiraju, budući da se ovaj povoljan poslovni aspekt retko javlja.
Škorpija Škorpije će konačno da ostvare stari san, jer će ova godina da bude sjajna, a u njoj će moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, ove godine će ili ostvariti ili će biti na korak od ispunjenja želje.
Sve se dešava ubrzano. Škorpije neće imati vremena za oklevanje, a ispostaviće se da je to najbolje za njih. U 2023. godini će uspeti da iz najtežih situacija izađu kao pobednici, tako da za njih nema straha na bilo kom polju da pokušaju da okušaju sreću.
Ribe Ovo je znak koji je pod zaštitom zvezda. Ribe su u izuzetno pozitivnoj situaciji, za njih nema prepreka u ovoj godini. One su se naoštrile da ostvare sve svoje ciljeve, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put.
U ovome imaju pomoć zvezda koje će ih bukvalno štititi na svakom koraku i u svakoj situaciji. Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u 2023. godini sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama. Ma koliko životnih problema da naiđe Ribe će iz njih izaći kao pobednici.
Izvor: Blic Žena
Ovih 5 znakova su najgori prijatelji, nikada nisu tu kada su vam potrebni

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Kineski astrolozi tvrde da će se ova 3 znaka obogatiti u julu 2023, sreća ih prati i sledeće godine

Izvor: Luftika.rs, 26.Jun.2023, 12:35

Kineski astrolozi kažu da će jul biti prilično stabilan i bez sudbinskih preokreta za većinu znakova Zodijaka. Ipak, ovaj mesec će biti idealan za pravljenje planova za budućnost, a kad je reč o finansijama, za neke će biti posebno berićetan.. Prema kineskom horoskopu tri znaka će na ovom polju...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.