Turska vakciniše turističke radnike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2021, 15:12

Turska vakciniše turističke radnike

Turska je započela potpunu vakcinaciju zaposlenih u turizmu koja će biti završena pre početka letnje sezone 2021. godine, saopštila je danas turska ambasada u Beogradu.

Programom vakcinacije biće obuhvaćeni zaposleni u aviokompanijama, na aerodromima, u smeštajnim objektima, turističkim agenčijama, kao i profesionalni vodiči.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Vakcinacija, koja se sprovodi u koordinačiji sa Ministarstvom kulture i turizma, Ministarstvom zdravlja i Turskom agenčijom za promočiju i razvoj turizma (TGA), započeta je u okviru "Programa sertifikačije bezbednog turizma", kako bi se obezbedilo da Turska u 2021. godini ostane zdrava i bezbedna turistička destinacija.

U Turskoj je do sada sertifikovano više od 8.000 objekata. Kako zemlja očekuje nagli oporavak turističkih putovanja, zaposleni u turizmu imaju prioritet za vakcinaciju, dodaje se u saopštenju

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Turska će pre početka letnje sezone vakcinisati sve zaposlene u turističkom sektoru

Izvor: Danas, 10.Apr.2021, 11:32

Turska ove sezone očekuje oporavak turizma, privredne grane koju je pandemija korona virusa prošle godine skoro potpuno uništila, te zaposleni u ovoj oblasti imaju prioritet za vakcinaciju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.