Turska traži izručenje 18 osumnjičenih za ubistvo Kašogija

Izvor: RTS, 26.Okt.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska traži izručenje 18 osumnjičenih za ubistvo Kašogija


Kancelarija glavnog tužioca u Istanbulu podnela je zahtev turskom Ministarstvu pravde za ekstradiciju 18 osumnjičenih za umešanost u ubistvo saudijskog novinara Džamala Kašogija kako bi im se sudilo, javila je "Anadolija".
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turski tužliac zvanično zatražio ekstradiciju 18 osumnjičenih Saudijca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Okt.2018

Istanbulski tužitelji pripremili su zahtjev za izručenje 18 osumnjičenih za ubistvo Džamala Kašogija, koje će poslati Saudijskoj Arabiji, objavilo je Ministarstvo pravde Turske, prenosi agencija Reuters. Tih 18 osoba osumnjičeni su za "ubistvo s predumišljajem, nanošenjem povreda ili mučenjem",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

ERDOGAN IMA KECA U RUKAVU: Dobili smo nove informacije, morate da pokažete telo Džamala Kašogija! Izručite Turskoj 18 osumnjičenih za ubistvo novinara! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Okt.2018

Tužilaštvo u Istanbulu planira da zatraži ekstradiciju 18 osumnjičenih za saučesništvo u ubistvu saudijskog novinara Džamala Kašogija kako bi im se sudilo.

Nastavak na Kurir...

Matis: Ubistvo Kašogija podriva regionalnu stabilnost

Izvor: B92, 27.Okt.2018, 09:10

Manama -- Ubistvo novinara Džamala Kašogija "podriva regionalnu stabilnost", izjavio je ministar odbrane SAD Džejms Matis na međunarodnoj konferenciji na Bliskom Istoku...On je naveo da američki Stejt department planira da preduzme dalju akciju kao odgovor na to ubistvo...U pripremljenom govoru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.