Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska pozvala svog ambasadora iz Beča zbog protesta podrške PKK

Turska vlada vraća svog ambasadora iz Beča "zbog konsultacija" nakon protesta koji je održan u tom gradu kao podržka Radničkoj partiji Kurdistana (PKK), prenosi "Sputnjik".

- Kao odgovor na skorašnje događaje pozvali smo našeg ambasadora iz Beča radi konsultacija i da bismo ponovo sagledali naše odnose sa Austrijom - rekao je novinarima turski ministra spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu.

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još:

Demonstracije su održane juče, a u njima je učestvovalo oko 500 osoba koje su protestovale protiv vlasti turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, prenosi "Sputnjik".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Turska opozvala ambasadora iz Beča zbog podrške PKK

Izvor: Blic, 22.Avg.2016

Turska vlada vratila je svog ambasadora iz Beča na konsultacije nakon protesta koji je održan u tom gradu kao podrška Radničkoj partiji Kurdistana (PKK), prenosi "Sputnjik"...- Kao odgovor na skorašnje događaje pozvali smo našeg ambasadora iz Beča radi konsultacija i da bismo ponovo sagledali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.