Turska otvara konzulat u Novom Pazaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2020, 14:59

Turska otvara konzulat u Novom Pazaru

Vlada Srbije donela je rešenje kojim se daje saglasnosti za otvaranje Generalnog konzulata Republike Turske sa sedištem u Novom Pazaru

Konzulat Turske u Novom Pazaru pokrivaće područje koje obuhvata Raški, Moravički, Zlatiborski, Rasinski, Toplički, Nišavski, Jablanički, Pirotski i Pčinjski upravni okrug, navodi se u rešenju objavljenom u Službenom glasniku.

Dodaje se da će Ministarstvo spoljnih poslova Srbije obavestiti diplomatskim putem Ministarstvo inostranih poslova Turske o saglasnosti Vlade Srbije da se otvori Generalni konzulat Turske u Novom Pazaru.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Generalni konzulat Turske uskoro u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 15.Jun.2020

. Vlada Srbije dala je saglasnost za otvaranje Generalnog konzulata Republike Turske sa sedištem u Novom Pazaru.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.