Turska odobrila kinesku vakcinu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jan.2021, 21:20

Turska odobrila kinesku vakcinu

Turska je u sredu odobrila hitnu upotrebu vakcine kineske kompanije Sinovak bajotek (Sinovac Biotech). U prenosu uživo na televiziji vakcinu su prvo primili ministar zdravlja Fahretin Koča i članovi vladinog naučnog savetodavnog tela. "Ranije sam rekao da na kraju tunela ima svetlosti. Verujem da će dani pred nama biti svetli", rekao je Koča nakon što je primio kinesku vakcinu. Vakcinacija u Turskoj počinje sutra, a vakcinu će prvo primiti zdravstveni radnici. Kineska vakcina...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Počela vakcinacija protiv koronavirusa u Turskoj

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2021, 13:35

Turska je počela vakcinaciju protiv koronavirusa, a vakcinu kineske kompanije Sinovak prvi su primili zdravstveni radnici u bolnicama širom zemlje.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.