Turska nudi više od 600.000 evra za informacije o Mohamadu Dahlanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska nudi više od 600.000 evra za informacije o Mohamadu Dahlanu

Turska je saopštila da će ponuditi četiri miliona lira (635.000 evra) za informacije koje bi dovele do hapšenja bivšeg palestinskog moćnika Mohamada Dahlana, koji je u egzilu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), prenosi Beta. Ankara optužuje Dahlana da je plaćenik UAE i da je umešan u pokušaj državnog udara u Turskoj 2016. godine, protiv predsednika Redžepa Tajipa Erdoana. Ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Sojlu rekao je za list Hurijet da će Dahlan biti stavljen na listu...
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

TURSKA NUDI 635.000 EVRA ZA INFORMACIJU O OVOM ČOVEKU: Optužuju ga da je umešan u državni udar protiv Erdogana

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019, 01:02

Turska je danas saopštila da će ponuditi četiri miliona lira (635.000 evra) za informacije koje bi dovele do hapšenja bivšeg palestinskog moćnika Mohamed Dahlana, koji je u egzilu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.