Izvor: RTS, 20.Avg.2022, 20:53

Turska, kamion udario u ljude okupljene na mestu saobraćajne nesreće – 16 stradalih

Kamion, kome su otkazale kočnice, udario je u okupljene ljude u mestu Mardinu u Turskoj, nakon što se sudario sa dva vozila. Poginulo je najmanje 16 osoba, a povređeno je 29 ljudi, od čega osam teže.
Kamion je, kako prenosi turska televizija TRT, po otkazivanju kočnica prvo udario u dva vozila, a nakon toga u ljude koji su se okupili zbog druge nesreće koja se dogodila u blizini benzinske stanice u mestu Mardin u Turskoj.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zdravlja Turske Fahretin Koča saopštio je da je u nesreći poginulo 16 osoba, a povređeno 29 osoba, od kojih osam teško.
"Mobilisani su svi resursi za lečenje povređenih. Želja nam je da ne doživimo nove bolove zbog saobraćajnih nezgoda u Gazijantepu i Mardinu", izjavio je Koča.
Saopšteno je i da je u toku istraga. 
Ranije danas, u saobraćajnoj nesreći na jugoistoku Turske poginulo je 16 osoba, u kojoj su učestvovali autobus, vozilo Hitne pomoći, vatrogasni kamion i reportažna kola.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamionu u Turskoj otkazale kočnice, usmrtio 16 ljudi okupljenih na mestu drugog udesa

Izvor: Luftika.rs, 21.Avg.2022, 08:47

Kamionu u Turskoj su otkazale kočnice, pa se sudario sa dva vozila i naleteo na ljude okupljene oko udesa koji se dogodio neposredno pre toga.. Kako prenose mediji, sve se dogodilo u mestu Mardin, a život je izgubilo 16 osoba, dok je 29 povređenih.. Kamion je, kako prenosi turska televizija TRT, po...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.