Turska - Željko lako sa Duškom (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska - Željko lako sa Duškom (video)

U okviru turskog šampionata ekipa Željka Obradovića je slavila protiv tima Duška Ivanovića.

Fenerbahče je stigao do nove pobede u turskom šampionatu, danas su slavili protiv Bešiktaša u okviru gradskog derbija.

Izabranici Željka Obradovića slavili su sa 79:58 na gostovanju, bila je ovo 13. pobeda Fenera u sezoni, dok je Bešiktašu ovo sedmi poraz.

Žo Lovernj je bio sjajan danas, imao je 15 poena, a Marko Gudurić je dodao 6 poena i 2 asistencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 28 minuta igre. Kod Bešiktaša Ivan Buva 19 poena.

Pored ovog meča, odigrano je još dva danas u okviru turskog šampionata, Turk Telekom je savladao Sakariju sa 76:53 što ste mogli da čitate kod nas, dok je Tofaš savladao Karšijaku sa 93:91 nakon produžetaka.

Beşiktaş Sompo Japan'in genç guardı Ömer Utku Al, penetre sonrası pasını boş pozisyondaki Zeljko Obradovic'e gönderiyor. 😀 (gif @tivibuspor) pic.twitter.com/lxvRSmNeLW

— Sportando Türkiye (@SportandoTR) January 26, 2019
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Košarkaši Radničkog ispustili pobedu u Zemunu

Izvor: KGsport.info, 27.Jan.2019, 00:02

Košarkaši Radničkog propustili su veliku priliku da dođu do dva boda na gostovanju Zemun Fitofarmaciji u 15. kolu Druge muške lige Srbije. Izabranici Igora Todorovića bili su nadomak pobede u hali „Pinki“, ali je Lazar Nedeljković trojkom na dve sekunde do kraja utakmice doneo Zemuncima trijumf...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.