Turska: Vojni oficir pokušao da otme vozilo, ubio vozača

Izvor: Blic, 18.Jul.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Vojni oficir pokušao da otme vozilo, ubio vozača

Oficir turske vojske je danas uhapšen pošto je pucao i ubio vozača vozila kojeg je potom oteo, saopštila je kancelarija guvernera Ankare.

U kratkom saopštenju se navodi da je policija uhvatila oficira, za kojeg se navodi da je mentalno poremećen, nakon kratkotrajnog vatrenog okršaja, prenela je agencija AP.

Zasad nije jasno da li je taj incident povezan sa neuspelim pokušajem vojnog puča u petak, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je organizovao deo vojnog vrha.

Nešto ranije su turski mediji izvestili da je policija ubila naoružanog napadača koji je pucao ispred sudnice u Ankari u kojoj su saslušavani generali osumnjičeni za učesće u neuspelom puču protiv turskog predsednika Erdogana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Turski oficir pokušao da otme vozilo, ubio vozača

Izvor: RTS, 18.Jul.2016

Oficir turske vojske je uhapšen pošto je pucao i ubio vozača automobila kojeg je potom pokušao da otme, saopštila je kancelarija guvernera Ankare. . U kratkom saopštenju se navodi da je policija uhvatila oficira, za kojeg...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.