Turska: Uhapšen saučesnik ubice ambasadora Rusije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Uhapšen saučesnik ubice ambasadora Rusije

Turske bezbednosne snage uhapsile su još jednog osumnjičenog da je umešan u ubistvo ruskog ambasadora u Ankari Andreja Karlova, decembra 2016, izvestio je danas dnevnik "Milijet".

List je naveo da je bivši policajac, identifikovan kao Ufu G. uhapšen zbog sumnje da je bio član iste ćelije terorističke organizacije Fetulaha Gulena, preneo je Tas.

Ruski ambasador u Turskoj Andrej Karlov ubijen je u centru Ankare dok je držao govor na izložbi fotografija u jednoj poznatoj umetničkoj galeriji.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG UBISTVA RUSKOG AMBASADORA U ANKARI: Uhapšen bivši policajac označen kao terorista!

Izvor: Kurir, 26.Jul.2018

Turske bezbednosne snage uhapsile su još jednog osumnjičenog umešanog u ubistvo ruskog ambasadora u Ankari Andreja Karlova, decembra 2016, izvestio je danas dnevnik "Milijet".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.