Turska: U padu vojnog helikoptera poginulo 11 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 17:59

Turska: U padu vojnog helikoptera poginulo 11 osoba

Ministarstvo odbrane Turske potvrdilo je da je preminuo još jedan od turskih vojnika povređenih u današnjoj helikopterskoj nesreći na istoku zemlje, čime je broj poginulih povećan na 11.

U saopštenju Ministarstva odbrane Turske navedeno je da je, i pored svih uloženih napora lekara, još jedan od povređenih vojnika izgubio životnu bitku, prenela je agencija Anadolija.

Devet osoba je poginulo pri padu helikoptera, a dve su umrle u bolnici, među >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poginulima je i pešadijski general-pukovnik Osman Erbas.

Ministarstvo je danas saopštilo da je izgubljen kontakt s helikopterom, koji je u 13.55 po lokalnom vremenu, poleteo iz Bingola prema Tatvanu, u blizini provincije Bitlis.

Potragom je utvrđeno da je došlo do pada helikoptera u blizini sela Cekmece, u Tatvanu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U TURSKOJ Srušio se vojni helikopter, ima i poginulih! (FOTO)

Izvor: Kurir, 04.Mar.2021

Devet vojnika je poginulo, a četiri su povređena kada se vojni helikopter srušio na istoku Turske, saopštilo je danas tursko ministarstvo odbrane.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.